inspirációk. #5

október 26, 2014

A Naked3 paletta. Azt hiszem minden sminkkedvelő lány kívánság listáján ott szerepel. :)

 forrás: Karla's Closet
Imádom az ilyen pulcsikat. Csak felkapjuk és már mehetünk is. A legjobb pedig az, hogy sportosan is hordhatjuk, de akár elegáns dolgokat is felvehetünk hozzá hangulatunktól függően. Pár csinos ékszer, egy magassarkú és kész a tökéletes outfit (2 perc alatt). :)

Egy újabb csodás gardrób mégpedig az Ikeától. Nagyon jó kis elemeket lehet náluk kapni és a praktikus tárolásra is gondolnak. :)

Már említettem, hogy kevés statement nyakláncom van. Erre a letisztult darabra viszont gyorsan lecsapnék. Aki tudja hol lehet ilyen szépséget találna az légyszi szóljon. :)

Pizza, nyami. Mostanában a párommal mi is nagyon rákaptunk és itthon sokszor készítünk. A tonhalas, olívabogyós a kedvencünk. :)

Nektek mi tetszik/inspirál ebből a válogatásból?

3 megjegyzés

  1. Minden tetszett, de legfőképp ugyebár a paletta és a pulcsi.:) Imádom az ilyen pulcsikat, van belőle egy rakás:D A pizza meg.....imádom, mindig jöhet:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Glamour napok alatt én is beszereztem még egy pár ilyen pulcsit. Ezt a fajta Niket viszont sosem találom. Csak kapucnis, kenguru zsebes változatba vagy sokkal kisebb márkajelzéssel vagy hozzám abszolút nem illő neon színben. :/

      Törlés
    2. Ezt a változatot én sem lelem, neon színben meg nem tetszik:( Majd ha rátalálok értesítlek.D

      Törlés