teszt - Labello lip butter.

augusztus 19, 2014



Végre nálunk is kapható az új tégelyes kiszerelésű ajakír.
Biztosan sokan furcsáljátok, hogy Labello néven fut, hiszen számos helyen ezt a kiszerelést Nive néven láthatjátok. A Nivea és a Labello egyaránt a Beiersdorf tulajdonában van. Így a két termék valójában ugyanaz, még az összetevői is. Annyi csupán a különbség, hogy egyes országokban mint nálunk vagy Németországban Labelloként ismerik a terméket, míg például Angliában Niveaként. A Niveánál találunk egy classicot, karamellásat, málnásat valamint vanília és makadámiadiósat. Utóbbi kettőt a Labellonál is megtaláljuk a Müller polcain. Másik három fajtája, a classic, a kókuszos és az áfonyás még Magyarországon nem kapható. Bár remélem ez csak ideiglenes.
Nekem a málnásra vagyis a Raspberry Roséra esett a választásom.


Amit ígér
Az ellenállhatatlan puha ajkakért.
Hosszantartó hidratálást nyújt. Szeretné ha ajkai gazdagon ápoltak, hosszantartóan puhák és rugalmasak legyenek, mindezt kellemes illattal kombinálva? A lágyan olvadó, krémes textúrájú ajakír értékes shea vajat és természetes mandulaolajat tartalmaz, intenzíven hidratál és hosszantartóan ápol. Gyümölcsös málna illatba burkolja ajkait, melyek érezhetően puhák és rugalmasak lesznek. Selymes csillogást és egy leheletnyi színt ad az ajkainak. Bőrtűrő képessége bőrgyógyászatilag igazolt.
Kiszerelés: 19 ml/16,7 g
Amit tapasztaltam
Először is az illata. Na az valami isteni finom málnás, nem ez a mű gyümölcs illat. Ha felkenem eleinte még kellemesen érzem, majd elmúlik, így nem zavaró. "Íze" nincsen, aki esetleg hajlamos lenyalni a szájáról az ajakbalzsamot annak nem nyújt nagy élményt, de legalább nem rossz vagy kesernykés. :)  Amit ígér azt szerintem teljesen be is tartja. Nagyon kellemes krémes állaga van, ami tényleg csak épp egy icipicike színt és fényt ad az ajkaknak. No persze az elsődleges szempont amiért az ember ajakírt vesz az ugye a hidratálás, amit szépen teljesít és puhává teszi a szánkat. A hatását már pár perc alatt kifejti és hosszú órákon át érezhető. A tégely teteje jól zár így utazóbarát termék, viszont azt már kétszer meggondolnám, hogy útközben koszos kézzel belenyúljak. Nem igazán lelkesedem a tégelyes kiszerelésekért, igaz hogy szép-szép, de nem praktikus, hiszen a bacik meleg ágyává válik. Én ezért is használom csak itthon és kizárólag tiszta kézzel nyúlok bele. Ezt az egy pici bibit leszámítva szerintem nagyon jó vétel. A Müllerben lehet megvásárolni 895 Ft-ért.

Próbáltátok már ezt az új Lip Butter-t? Nektek mi a kedvenc ajakápolótok?

0 megjegyzés