elfogytak #5

január 30, 2017

Sokat gondolkozom azon, hogyan lehetne a blog még izgalmasabb, egyedibb és igazán kreatív, de a statisztikák azt mutatják, hogy egy-két témát illetően érdemes beállni a libasorba. Így van ez az 'elfogytak' bejegyzésekkel is. Én magam is szívesen olvasom az ilyen típusú írásokat, mert nagyon hasznosnak találom őket. Biztosan Veletek is előfordult már, hogy a  kezdetekkor szeretett terméket a végére már nyűg volt elhasználni. Ebben a bejegyzéseben is lesz pár ilyen termék, nézzük is melyek ezek.

TESTÁPOLÁS
Ziaja Kids rágógumis tusfürdő
A Ziaja tusfürdőit nagyon szeretem. A kiszerelésük elég nagy, az áruk mégis kedvező. Kellemes az illatuk, nem szárítják a bőrt. Igazából az egész család szívesen használ Ziaja tusfürdőt. Ez az édes rágógumi illatú nem volt mindig a kedvencem, néha már kicsit sok volt, de olykor pont ezért nyúltam érte.

Yves Rocher Plaisirs Nature mangó-korander hab- és tusfürdő
Korábban már írtam a megújult Plaisirs Nature hab- és tusfürdőkről és azt kell mondjam: a rajongásom töretlen. Jó döntés volt az újítás és az illatkombinációk is fantasztikusak. A mangó-koriander egyértelműen a kedvencem volt. Biztosan újra vásárolom.

Babylove Ultra szenzitív babfürdető
A régi olvasóim lehet ezt a részt már át is pörgették, de az újaknak azért elmondom, hogy ez az egyik létező legjobb 'mindenmentes' babafürdető, avagy folyékony szappan, ahogy én használom. A kezeim nagyon érzékenyek és ekcémára hajlamosak és ez az, ami nagy mértékben segít abban, hogy teljesen tünetmentes maradjon a kézfejem.

Babylove szenzitív babafürdető
Az előbb említettel ellentétben ez korántsem olyan jó. Egyik alkalommal anyukámat kértem meg, hogy hozzon nekem egy tubussal az Ultra Sensitve-ből, de sajnos ezt hozta helyette. Szintén kézmosóként használtam, de ez nem, hogy hidratálta, inkább csak tovább szárította a kezemet. Biztosan nem veszem újra.

AVON Planat Spa Herbal Steam Bath bőrradír
Ezt a bőrradírt nagyon imádtam. Az egyik kedvencem volt. Krémes, jól radíroz, az illata igazán frissítő és a bőröm utána elképesztően sima és puha lett. Részletes tesztet is írtam róla.

Alveola Aloe Vera spray
Azt hiszem, egy ilyen spray mindenkinek jól jön. Szinte bármire használható. Szúnyogcsípésre, horzsolásra, gyulladt felületre, én a meleg időben hűsítő arcpermetként is imádtam. Az összetevők szépek, az ára baráti. Mi kell még?

ARCÁPOLÁS
Balea Beauty Effect Lifting Kur bőrfeszesítő ampullák
Nagyon bíztam ezekben a kis ampullákban, de sajnos nagyon vegyesek voltak az érzéseim. ITT minden fontos információt megtaláltok ezzel kapcsolatban.

Balea Beauty Effect Hyaluron Booster
Nos, hiába reménykedtem, hogy a szép összetevők majd kifejtik a hatásukat, azt kell mondjam: semmit sem érzékeltem a használata során. Próbáltam magában használni és booster-ként krémek felerősítéséhez, de hiába, a hatás elmaradt. Negatív tapasztalataim ugyan nincsenek. Nem bánom, hogy megvettem, mert nagyon olcsó volt, de újra nem veszem.

Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream
Ha már hialuronnál tartunk, akkor itt egy szuper krém. Ez az egyik kedvenc hidratálókrémem. Nincs semmi extra tudása, de nem is kell, elég, hogy szépen feltölti a bőrömet, eltünteti a szárazságot és kiválóan működik különböző olajokkal keverve. Már újra is vettem. ;)

Balea Reinigungs Öl sminklemosó olaj
Hogy ne csak rossz termékeket sorakoztassak fel a Baleától itt az ellenpélda. Ezt a sminklemosó olajat imádom, egyszerűen szuper. Sokáig elég és hihetetlenül olcsó. A sminket teljes mértékben leoldja, nem kell erősen dörzsölni. Lemosáskor az állaga tejessé válik és semmilyen olajos réteget nem hagy maga után. De, ha mindez nem lenne elég, még a bőröm is finom puha lesz tőle. Sajnos a napokban olvastam a hírt, hogy kivonják a forgalomból. :(

Himalaya Herbals Neem maszk
Bemutatom az arcmaszkok legjobbját, legalábbis ha agyagos pakolásról van szó. Egyszerűen imádom! Lehúzza a gyulladást, kiszippantja a bőrömből a felesleges faggyút és összehúzza a pórusokat. Zsíros, normál bőrűeknek kötelező, száraz bőrre inkább EZT javaslom.

HAJÁPOLÁS
Yves Rocher tisztító sampon csalánnal
Habár nagyon szeretem a márkát, a samponjai sajnos egyáltalán nem jöttek be. Kezdetben nem volt rossz, szerettem a géles állagát, jól habzott és nagyon puha, könnyed lett tőle a hajam. Azonban hajmosást követő reggelen a hajam úgy nézett ki mintha egy zsíros bödönt húztak volna rá. Végül a párom használta el.

Yves Rocher dúsító sampon
A csalánsampon kudarca után mégsem adtam fel, gondolván, hogy csak az összetevő nem jó számomra, hiszen más csalánsampon is befuccsolt már. Sajnos azonban a dúsító samponnál ugyanez volt a helyzet. Valóban dúsított, könnyed, fényes és puha volt a hajam. Első pár használatnál szuperül működött, aztán ugyanazt tapasztaltam, mint a tisztító samponnál. Sajnos ez is ugyanarra a sorsra jutott.

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture sampon
Imádott kedvenc samponom. ITT minden infót megtalálsz vele kapcsolatban.

Balea szárazsampon spray sötét hajra
A Bale Trend It Up! kivonása óta keresem az új kedvenc szárazsamponom. A márka világos hajra szánt terméke viszont nem aratott nagy sikert. A barna helyett szerintem inkább kicsit szürkés színe volt a pornak, és a felesleges faggyút sem szívta fel eléggé. Nem szívesen használtam.

Balea szárazsampon spray világos hajra
A világos hajra való változat viszont már sokkal jobban tetszett. Egész jól végezte a dolgát, de annyira azért nem győzött meg, hogy újra megvásároljam.

Aromax rozmaringolaj
A rozaringolaj élénkítő hatással van a fejbőrre, ezért pár cseppet szoktam tenni a samponomhoz. A hatása elég látványos volt, mert lényegesen több babahajam lett a használata során és a hajam is gyorsabban nőtt. Én az illatát is imádom. Ismét vásároltam rozmaringolajat, de sajnos nem az Aromaxtól. Azt kevésbé látom hatásosnak, így ha elfogy, biztosan ezt veszem újra.

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture habpakolás
A kedvenc samponomhoz való hajpakolás szintén hatalmas kedvencem. Erről ITT olvashattok.

EGYÉB
REALASH szempillanövelő szérum
A REALASH egy szuper, valóban nagyon hatékony szempillanövesztő szérum. Az ára elég magas, de ha valaki nagyon elégedetlen a szempilláival és nem szeretne kísérletezni, hanem egy valóban hatékony szempillaszérumot keres, akkor csak ajánlani tudom. ITT képeket is találsz milyen eredmény érhető el vele.

Isana körömlakklemosó
A körömlakklemosók legjobbja. Hatalmas mennyiség kedvező áron. Hatékonyan oldja a lakkot és a csillámokkal is szépen elbánik, a körmömet viszont nem szárítja.

Próbáltátok valamelyiket? Mik a tapasztalataitok?

0 megjegyzés